BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Mode > Cacharel
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Cacharel

Modehuis Cacharel werd opgericht in 1962 door Jean Bousquet. Specialiseerde zich in mode voor de jonge vrouw en werd vooral bekend vanwege het “Cacherel Bloesje” meestal gemaakt van crêpe en/of Libertybloemetjes-dessin. Een absolute must-have in modeland van de jaren '70. De beroemde fotografe Sara Moon drukte een stempel op de succesvolle publiciteitscampagne in de jaren 60/70 met haar lieflijke wazige romantische foto’s. Deze reclamefoto’s waren zowel voor de mode als voor het Cacharel parfum Anais-Anais.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstuk

Deel dit lemma:

Volg CultureelWoordenboek.nl:Gratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de schrijvers worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat financiële steun nodig. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over. Hoe?
Kijk onder Vriend worden?

Auteur van dit hoofdstuk Karin Kohnstamm-Conijn is verbonden aan StudiekeuzeOpMaat, voor als je wilt studeren maar nog niet weet wat.
www.studiekeuzeopmaat.nl

paginatop