BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Design > Gerrit Rietveld
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Gerrit Rietveld

(1888-1964) Meubelontwerper, architect. Een belangrijke vertegenwoordiger van De Stijl. Behalve als architect ook wereldberoemd door zijn meubelontwerpen.
Zie ook in
Bouwkunde.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

Uw advertentie hier?
Met gemiddeld 8.000 unieke bezoekers per maand is CultureelWoordenboek.nl een aantrekkelijke plek om doelgericht interessegroepen te bereiken. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven:info@cultureelwoordenboek.nl.

paginatop