BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Detectives > Elvin Post
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Elvin Post

(1973) Nederlandse journalist en schrijver van thrillers. Post werkte een jaar in Manhattan, New York bij een literair agentschap dat onder meer Stephen King en Robin Hobb vertegenwoordigt. Door het schrijven van thrillerrecensies en het interviewen van (buitenlandse) thrillerauteurs voor het Algemeen Dagblad , raakte hij geïnspireerd om zelf ook thrillers te gaan schrijven. Met zijn debuut Groene Vrijdag won Post in 2004 de Gouden Strop , als jongste winnaar van deze prijs ooit. Voor Roomservice (2011), zijn vierde thriller, ontving hij de Diamanten Kogel .vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop