BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Film > La Meglio Gioventu (2003)
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

La Meglio Gioventu (2003)

Succesfilm van Marco Tullio Giordana. De levensgeschiedenis van twee broers, Nicola en Matteo, tegen de achtergrond van de historische gebeurtenissen in Italië vanaf 1966. Oorspronkelijk bedoeld als televisieserie. Daardoor kunnen de ontwikkelingen in de persoonlijke levens van de twee en van alle personages om hen heen in de zes uur durende film mooi worden uitgediept.

afbeeldingenvorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop