BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Film > The Shawshank Redemption (1994)
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

The Shawshank Redemption (1994)

Amerikaanse film geregisseerd door Frank Darabont naar een boek van Stephen King . Over het leven in de Amerikaanse Shawshank-gevangenis, waar corruptie bij bewakers en directie een grote rol speelt. Tim Robbins en Morgan Freeman spelen twee gevangenen. Bij hun eerste ontmoeting, beweert Robbins onschuldig te zijn. Freeman antwoordt: "You're gonna fit right in. Everyone in here is innocent, you know that?"

afbeeldingenvorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop