BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Klassieke muziek > Maksim Vengorov
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Maksim Vengorov

(1974) Russische violist, een van de belangrijksten aan het begin van de 21ste eeuw. Heeft, spelend op een Stradivarius , een breed repertoir, waarin de twintigste-eeuwse muziek van Russische componisten zoals Sjostakovitsj , Prokofjev en Stravinski , een belangrijke plaats hebben. Daarnaast dirigeert hij en geeft ook les. Vengerov is op verschillende manieren actief voor UNICEF.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop