BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Crosby, Stills, Nash & Young
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Crosby, Stills, Nash & Young

Legendarische Amerikaans-Engelse 'supergroep' bestaande uit David Crosby (The Byrds ), Graham Nash (The Hollies ), Stephen Stills en – tijdelijk – Neil Young (beiden Buffalo Springfield ). De combinatie van de vier goed harmoniërende zangstemmen en het gebruik van akoestische gitaren geeft de groep in de korte periode van zijn bestaan (1969-1972) een grote invloed op de Amerikaanse muziekcultuur.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop