BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Populaire muziek > Emerson, Lake and Palmer/ ELP
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Emerson, Lake and Palmer/ ELP

Succesvolle symfonische rockgroep , bestaande uit Keith Emerson (keyboards, ex The Nice), Greg Lake (gitaar en bas, ex King Crimson ) en Carl Palmer (drums , ex Atomic Rooster). De jaren ’70 zijn de belangrijkste periode voor deze groep, met ook in Nederland diverse hits, zoals Lucky Man (1971) en Peter Gunn (1980).vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop