BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Psychologie en Sociologie > collectief onbewuste
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

collectief onbewuste

Begrip van Carl Jung . Hij duidde er eeuwenoude onbewuste symbolische beelden mee aan die alle mensen gemeen zouden hebben, en dus in onze genetische aanleg gegeven zouden zijn.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

Op de website www.dolph-ritakohnstamm.nl is veel informatie te vinden over de publikaties van de beide auteurs van dit hoofdstuk
Rita Poppen maakte een mooie site gewijd aan de nagedachtenis van Jan Ligthart en Theo Thijssen

paginatop