BEKNOPTE
ENCYCLOPEDIE
VOOR DE ALGEMENE
ONTWIKKELING

Hoofdstukken > Toneel > Frans Halsema
Met deze knop laat u zich verrassen. Het programma kiest willekeurig een onderwerp. U kunt deze functie ook gebruiken voor een kennisquiz.

Frans Halsema

(1939‑1984) Zanger en kleinkunstenaar, kwam via het cafécircuit in 1961 bij Lurelei terecht; werkte vanaf 1964 bij Wim Kans ABC‑cabaret . Vanaf 1968 werkte hij samen met Gerard Cox, Adèle Bloemendaal en Jenny Arean , met wie hij de hit ‘Vluchten kan niet meer’ zong. Aan het einde van zijn korte loopbaan maakte Frans Halsema drie soloshows.vorige
in dit hoofdstuk
volgende
in dit hoofdstukGratis maar niet voor niks
De inhoud van het Cultureel Woordenboek is gratis, want de medewerkers en redac-tie worden niet betaald. Maar hosting en webbeheer krijgen we niet voor niks. We hebben dus wat finan-ciële steun nodig, ook voor het promoten van deze website. Wordt onze helpende vriend en maak € 12 (of meer) over op rekening NL91INGB0004558352 tnv Stichting Cultureel Woordenboek.

Omdat de belastingdienst onze Stichting heeft erkend als een 'Culturele ANBI' is deze gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

paginatop